Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do ziemniaków i mięsa.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10593
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6116
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12979
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4734
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10593
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6116
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12979
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4734
Składniki
1. Białą część pokroić w talerki. 2. Jajka ugotować na twardo,ostudzić i pokroić w kostkę. 3. Kukurydzę osączyć z zalewy. 4. Żółty ser i ogórki kiszone pokroić w kostkę. 5. Wszystkie składniki połączyć razem,dodać majonez,przyprawy i wymieszać.