Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z niewielu składników, a bardzo wyrazista w smaku. Świetna i do obiadu i jako dodatek do kanapek.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88281
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 41
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88281
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 41
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Po przestygnięciu obrać je ze skorupek. Ja jajka pokroiłam na niezbyt duże kawałki, ale można zetrzeć na tarce. Pora pokroić niezbyt grubo. Wiem, że niektórzy kroją z pora tylko białą część, ja kroję też zieloną do tego momentu, w którym por jest zwarty, nie rozdziela się na liście. Rozdrobnione jajka i pokrojonego pora umieścić razem w misce i dodać do nich majonez. Wszystko wymieszać soląc do smaku.