Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-12-2017
Andrzejki za pasem,może taką sałatkę przygotujecie? Smaczna i szybka,polecam:)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 105
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 187
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1264
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 105
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 187
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1264
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 500
Składniki
Ugotowane na twardo jajka pokroić w kostkę. Ser,koperek,ogórki pokroić i dodać do jajek. Dołożyć odcedzony groszek,śmietanę,majonez,oraz sól i pieprz. Wymieszać i zostawić w lodówce na 1 godz. Smacznego życzę!