Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię czasami zrobić takie połączenia, które odbiegaja od codzienności. A myślę że w sałatkach codziennych takie połączenie jest raczej rzadkie. I z tego powodu polecam.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 329
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15099
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3051
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 329
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15099
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3051
Składniki
Zaczynamy od ugotowania jajek przepiórczych na twardo, potem kroimy na połówki.
Ogórka obieramy, kroimy na połowy i drylujemy pestki, ponieważ dają dużo wody, potem kroimy w półplasterki. Pomidorki koktajlowe kroimy na połówki. Cebulę pokrój w piórka. Pomidory suszone pokrój w paski.
Na roszponce ułóż pokrojone warzywa i jajko. Całość skrop oliwą z oliwek i posyp przyprawami. Zmieszaj ocet winny z łyżką miodu i również dodaj przed podaniem Całość możesz podać z pieczywem. A oto finał naszych działań. Jeśli się podoba to proszę lajkujcie, polecajcie, komentujcie. Smacznego :-)