Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, szybka, moja ulubiona. Można ją podać jako dodatek do obiadu. Pasuje praktycznie do wszystkiego. Ja lubię ją podjadać bez niczego.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8428
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8428
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Jajka ugotować na twardo, pokroić w grubszą kostkę. Jabłka obrać i też pokroić w grubszą kostkę. Dodać kukurydzę. Wszystko razem przemieszać. Sos: majonez wymieszać z chrzanem, dodać sól i pieprz. Wymieszać. Sos dodać do sałatki - wymieszać. Gotowe.