Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką sałatkę z jajkiem, ryżem, porem i kukurydzą. Propozycja zarówno na Wielkanoc jak i na co dzień.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424882
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10672
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336950
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424882
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10672
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336950
Składniki
Ryż i jajka ugotować. Por i szczypiorek posiekać. W miseczce wymieszać musztardę, majonez i jogurt oraz sól i pieprz. Do drugiej miski przełożyć przestudzony ryż, przestudzone i pokrojone jajka. Dodać posiekany por i szczypiorek i odsączoną kukurydzę, wymieszać. Dodać przygotowany sos i wymieszać.