Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na szybką sałatkę z jajkiem, ryżem, porem i kukurydzą. Propozycja zarówno na Wielkanoc jak i na co dzień.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 103
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8667
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 103
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8667
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Składniki
Ryż i jajka ugotować. Por i szczypiorek posiekać. W miseczce wymieszać musztardę, majonez i jogurt oraz sól i pieprz. Do drugiej miski przełożyć przestudzony ryż, przestudzone i pokrojone jajka. Dodać posiekany por i szczypiorek i odsączoną kukurydzę, wymieszać. Dodać przygotowany sos i wymieszać.