Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przygotowałam prostą i szybką w przygotowaniu sałatkę warstwową z jajkiem i rzodkiewką. Idealnie sprawdzi się na imprezach i zbliżającą się Wielkanocą. Nazywam ją również sałatką wiosenną bo jest ze świeżą rzodkiewką która pojawia się na wiosnę. Zróbcie koniecznie.
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 46
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 132
Paprykarz szczeciński to wymieszane mięso ryb, ryż, koncentrat pomidorowy, o...
Odsłon: 46
Dzisiaj steki z kalafiora z sosem pomidorowo - paprykowym z dodatkiem mięsa m...
Odsłon: 132
Składniki
Układamy warstwy sałatki: starty na tarce ser żółty żółtka pokrojone drobno połowa sosu rzodkiewka starta na tarce sparzony por 2 połowa sosu białka starte na tarce dekoracja: np. jajko, rzodkiewka, sałata Zapraszam na dokładny film na You Tube jak przygotować taką sałatkę.