Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3853
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 995
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34231
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3853
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 995
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34231
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 575
Składniki
Sałatę roszponkę pomieszać ze szpinakiem. Rozłożyć na półmisku. Osypać drobno pokrojoną w kostkę połową czerwonej cebulki. Na wierzchu ułożyć ugotowane na twardo i pokrojone w ćwiartki jajka. Następnie pokrojony na małe kawałki ser camembert. Rozłożyć ciemne winogrona i orzechy włoskie. Rozłożyć kawałki czerwonej cebulki. Jajka delikatnie oprószyć drobniutkim pieprzem i solą. Sos - Oliwę z oliwek wymieszać z octem i miodem. Dodać pieprz młotkowany i sól. Wymieszać. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem.
Smacznego.