Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1319
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 969
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1466
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1189
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1319
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 969
Składniki
Sałatę roszponkę pomieszać ze szpinakiem. Rozłożyć na półmisku. Osypać drobno pokrojoną w kostkę połową czerwonej cebulki. Na wierzchu ułożyć ugotowane na twardo i pokrojone w ćwiartki jajka. Następnie pokrojony na małe kawałki ser camembert. Rozłożyć ciemne winogrona i orzechy włoskie. Rozłożyć kawałki czerwonej cebulki. Jajka delikatnie oprószyć drobniutkim pieprzem i solą. Sos - Oliwę z oliwek wymieszać z octem i miodem. Dodać pieprz młotkowany i sól. Wymieszać. Sałatkę polać sosem tuż przed podaniem.
Smacznego.