Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na lane przyjęcie.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102531
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1994
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5855
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5848
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102531
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1994
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5855
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5848
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo i ostudzić. Jarmuż dokładnie umyć, włożyć do wrzącej osolonej wody i ugotować prawie do miękkości. Następnie odcedzić i posiekać. Dodać posiekaną cebulę, pokrojone w plastry ogórki, pomidor i starte jabłka. Wymieszać wszystkie składniki, doprawić, skropić oliwą i polać śmietaną. Na koniec obłożyć plastrami jajek, podawać z pieczywem.