Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie jeżyn z serem feta i arbuzem ? Dlaczego nie. Zapewniam sprawdza się.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19233
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19233
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1666
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232102
Składniki
Arbuza obrałem, pokroiłem w kostkę usuwając pestki. Wymieszałem ze składnikami sosu. Na talerzach rozłożyłem opłukaną i porwaną na kawałki sałatę lodową, doprawiłem ją solą, pieprzem i skropiłem 1 łyżeczką oliwy, delikatnie wymieszałem. Wyłożyłem arbuaza z sosem, jeżyny i pokruszony ser feta oraz listki szczawiu.