Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkryte niedawno jeżyny super sprawdziły się w połączeniu z kozim serem i słodkim dressingiem.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 42
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 72
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10514
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 96
Składniki
Roszponkę i rukolę rozłożyłem na talerzu. Posypałem niezbyt drobno posiekaną szalotką. Rozkruszony ser kozi (naturalny i miodowy) rozłożyłem na sałacie. Dodałem umyte i osuszone jeżyny . Posypałem uprażonymi orzeszkami. Doprawiłem solą, cukrem i pieprzem. Całość polałem wcześniej przygotowanym dresingiem. Dressing: wszystkie składniki połączyłem i energicznie wymieszałem, tak aby powstała gładka masa.