Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona sałatka do dań z grilla, ale również z pieczywkiem i wędliną świetnie smakuje. Polecam:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Kalafior umyć, podzielić na różyczki i ugotować w osolonej wodzie około 15-20 minut, wystudzić.
Pomidory pokroić na mniejsze kawałki, ogórki w kostkę.
W misce połączyć rozdrobniony na małe różyczki kalafior, pomidory i ogórki, dodać posiekany koperek, majonez. Przyprawić solą i pieprzem (pieprzu nie za dużo),wymieszać całość.