Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo chrupiąca i smaczna idealna do potraw z grilla sałatka składająca się zaledwie z kilku składników: surowego kalafiora, jajek, ogórka i koperku na bazie jogurtu greckiego. Dodatkowym atutem jest proste i szybkie przygotowanie sałatki.
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44420
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 175
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 149
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44420
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 175
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 149
Składniki
Surowy kalafior ścieramy na tarce o dużych oczkach do miski. Opłukany i osuszony koperek drobno siekamy. Obrany ze skórki ogórek kroimy w drobną kostkę. Ugotowane na twardo i obrane ze skorupek jajka kroimy w plastry. Do startego kalafiora dodajemy pokrojonego ogórka, przeciśnięte przez kratkę do krojenia jajka, posiekany koperek oraz jogurt, całość doprawiamy solą oraz czarnym pieprzem i dokładnie mieszamy. Sałatkę podajemy bezpośrednio po przygotowaniu.