Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki sezonowe, sałatka wiosenna.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 798
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 213
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31434
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 457
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 798
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 213
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31434
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 457
Składniki
Sos : połączyłem sok z cytryny, miód, sól, pieprz. Kalarepkę obrałem, pokroiłem 1,5 cm kostkę, wymieszałem z sosem, dodałem czarnuszkę. Ogórka przekroiłem na pół, usunąłem pestki, pokroiłem w podobne do kalarepki kawałki. Rzodkiewkę pokroiłem w cienkie plasterki. Truskawki podzieliłem na ósemki., ser pokroiłem w kostkę. Wymieszałem kalarepkę z ogórkiem, rzodkiewkami i truskawkami. Wyłożyłem na talerz, posypałem kawałkami sera i koprem. Podałem natychmiast, lekko wymieszane.