Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca sałatka warzywno-jajeczna z sosem majonezowo-jogurtowym. Choć nie zawiera mięsa zaspokoi głód na kilka godzin. Idealna do pracy, doskonale zastąpi obiad lub kolację.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30919
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3639
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4457
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1139
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30919
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3639
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4457
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1139
Składniki
Brokuła dzielimy na różyczki, wrzucamy do osolonego wrzątku, gotujemy 3 min. odsączamy i studzimy. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Kapustę pekińską oczyszczamy z wierzchnich uszkodzonych liści i szatkujemy ją. Fasolę odsączamy z zalewy, przepłukujemy na sicie i ponownie odsączamy. Paprykę oczyszczamy z nasion i kroimy w kostkę. Por dokładnie oczyszczamy i drobno kroimy. Majonez mieszamy z jogurtem naturalnym, doprawiamy do smaku i mieszamy. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy przygotowany sos i mieszamy.