Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu sałatka doskonała do obiadu lub na kolację. Wzbogacając sałatkę dowolną wędliną stanie się ona pożywnym daniem w sam raz do pracy.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2776
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1305
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 756
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 105
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2776
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1305
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 756
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 105
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w małą kostkę. Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Groszek i kukurydzę odsączamy. Ogórki kroimy w małą kostkę odlewając sok, który z nich wycieknie. Wszystkie składniki przekładamy do miski, dodajemy majonez, curry i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na 30 min.