Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu sałatka z kapustą pekińską, kurczakiem i kukurydzą. Kilka składników a smakuje wybornie. Idealna na różne okazje
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3821
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3826
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 396
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 750
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3821
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 631
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3826
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 396
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 750
Składniki
Kurczaka opłukaj, osusz i pokrój w kostkę posyp przyprawą do kurczaka. Na patelni rozgrzej olej dodaj kurczaka i podsmaż na oleju na złoty kolor. Kukurydzę i selera odsącz na sicie. Cebulę obierz i pokrój w kostkę.
Majonez wymieszaj z jogurtem, musztardą, dodaj sól, pieprz i przeciśnięty przez praskę czosnek. Wymieszaj. Wszystkie składniki połącz ze sobą dodaj sos wymieszaj, dodaj pokrojony koperek. Wstaw do lodówki na około 30 minut. Smacznego.