Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu sałatka z kapustą pekińską, kurczakiem i kukurydzą. Kilka składników a smakuje wybornie. Idealna na różne okazje
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 104
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9789
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5140
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 677
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 104
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9789
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5140
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 49
Dziś do pracy.
Odsłon: 677
Składniki
Kurczaka opłukaj, osusz i pokrój w kostkę posyp przyprawą do kurczaka. Na patelni rozgrzej olej dodaj kurczaka i podsmaż na oleju na złoty kolor. Kukurydzę i selera odsącz na sicie. Cebulę obierz i pokrój w kostkę.
Majonez wymieszaj z jogurtem, musztardą, dodaj sól, pieprz i przeciśnięty przez praskę czosnek. Wymieszaj. Wszystkie składniki połącz ze sobą dodaj sos wymieszaj, dodaj pokrojony koperek. Wstaw do lodówki na około 30 minut. Smacznego.