Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu sałatka z kapustą pekińską, kurczakiem i kukurydzą. Kilka składników a smakuje wybornie. Idealna na różne okazje
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 242
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 120
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 36
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 35
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 242
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 120
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 36
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 35
Składniki
Kurczaka opłukaj, osusz i pokrój w kostkę posyp przyprawą do kurczaka. Na patelni rozgrzej olej dodaj kurczaka i podsmaż na oleju na złoty kolor. Kukurydzę i selera odsącz na sicie. Cebulę obierz i pokrój w kostkę.
Majonez wymieszaj z jogurtem, musztardą, dodaj sól, pieprz i przeciśnięty przez praskę czosnek. Wymieszaj. Wszystkie składniki połącz ze sobą dodaj sos wymieszaj, dodaj pokrojony koperek. Wstaw do lodówki na około 30 minut. Smacznego.