Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób nazywa tą sałatkę „śmieciową” :D Coś w tym w sumie jest, bo dzięki niej można wysprzątać lodówkę z warzyw. Głównym składnikiem wokół którego kręci się cała sałatka jest kapusta pekińska.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1341
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34138
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1341
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113588
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkować. Warzywa myjemy. Marchewkę obieramy, ścieramy na tarce o grubych oczkach i dorzucamy do kapusty. Z pomidora i papryki usuwamy nasiona i kroimy w kostkę. Ogórka kroimy w półksiężyce. Kukurydzę odcedzamy z zalewy i dodajemy do warzyw. Doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i śmietanę. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na chwilę do lodówki. Smacznego ;)