Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo przyjemna sałatka z kapusty pekińskiej, polana wyśmienitym sosem majonezowym z pewnością znajdzie wielu zwolenników. Z sałatką idealnie komponują się grzanki z serem. Sprawdzi się również jako dodatek do klasycznego obiadu.
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 61
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 115
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 82
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 173
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 61
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 115
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 82
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 173
Składniki
1. Najpierw przygotować sos łącząc ze sobą majonez, śmietanę i przyprawy. Dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki. 2. Namoczyć rodzynki gorącą wodą. 3. Poszatkować drobno kapustę i wrzucić ją do miski. 4. Odsączyć brzoskwinie i pokroić je w kostkę. Dodać do kapusty. 5. Odsączyć rodzynki i dodać do reszty. 6. Polać sosem i gotowe! :)