Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo przyjemna sałatka z kapusty pekińskiej, polana wyśmienitym sosem majonezowym z pewnością znajdzie wielu zwolenników. Z sałatką idealnie komponują się grzanki z serem. Sprawdzi się również jako dodatek do klasycznego obiadu.
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 470
"Baked Alaska" to deser, który charakteryzuje się lodami zapieczonymi pod bez...
Odsłon: 170
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 470
"Baked Alaska" to deser, który charakteryzuje się lodami zapieczonymi pod bez...
Odsłon: 170
Składniki
1. Najpierw przygotować sos łącząc ze sobą majonez, śmietanę i przyprawy. Dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki. 2. Namoczyć rodzynki gorącą wodą. 3. Poszatkować drobno kapustę i wrzucić ją do miski. 4. Odsączyć brzoskwinie i pokroić je w kostkę. Dodać do kapusty. 5. Odsączyć rodzynki i dodać do reszty. 6. Polać sosem i gotowe! :)