Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo przyjemna sałatka z kapusty pekińskiej, polana wyśmienitym sosem majonezowym z pewnością znajdzie wielu zwolenników. Z sałatką idealnie komponują się grzanki z serem. Sprawdzi się również jako dodatek do klasycznego obiadu.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 302
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4372
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3612
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30491
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 302
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4372
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3612
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30491
Składniki
1. Najpierw przygotować sos łącząc ze sobą majonez, śmietanę i przyprawy. Dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki. 2. Namoczyć rodzynki gorącą wodą. 3. Poszatkować drobno kapustę i wrzucić ją do miski. 4. Odsączyć brzoskwinie i pokroić je w kostkę. Dodać do kapusty. 5. Odsączyć rodzynki i dodać do reszty. 6. Polać sosem i gotowe! :)