Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo przyjemna sałatka z kapusty pekińskiej, polana wyśmienitym sosem majonezowym z pewnością znajdzie wielu zwolenników. Z sałatką idealnie komponują się grzanki z serem. Sprawdzi się również jako dodatek do klasycznego obiadu.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 223
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 223
Składniki
1. Najpierw przygotować sos łącząc ze sobą majonez, śmietanę i przyprawy. Dokładnie wymieszać i odstawić do lodówki. 2. Namoczyć rodzynki gorącą wodą. 3. Poszatkować drobno kapustę i wrzucić ją do miski. 4. Odsączyć brzoskwinie i pokroić je w kostkę. Dodać do kapusty. 5. Odsączyć rodzynki i dodać do reszty. 6. Polać sosem i gotowe! :)