Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma co się oszukiwac, sałatka jest niezdrowa, ale dla tego smaku warto od czasu do czasu zgrzeszyc :)
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 206
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 33
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17438
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 206
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 33
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17438
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy, dodajemy do niej drobno pokrojone jajka, kukurydzę oraz fasolę.
Piersi z kurczaka kroimy na małą kostkę, prószymy przyprawą do kurczaka i smazymy na rumiano. Kiedy przestygnie dodajemy do reszty składników. Na koniec kruszymy makaron z zupki chińskiej i dodajemy wszystkie załączone do niej przyprawy. Całośc jeszcze solimy, pieprzymy według uznania i mieszamy z majonezem.
Sałatka nadaje się do jedzenia po około 2 godzinach, kiedy smaki się przejdą, a makaron zmięknie i spęcznieje pod wpływem soków.