Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma co się oszukiwac, sałatka jest niezdrowa, ale dla tego smaku warto od czasu do czasu zgrzeszyc :)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 630
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4021
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3959
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 630
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2033
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4021
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3959
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy, dodajemy do niej drobno pokrojone jajka, kukurydzę oraz fasolę.
Piersi z kurczaka kroimy na małą kostkę, prószymy przyprawą do kurczaka i smazymy na rumiano. Kiedy przestygnie dodajemy do reszty składników. Na koniec kruszymy makaron z zupki chińskiej i dodajemy wszystkie załączone do niej przyprawy. Całośc jeszcze solimy, pieprzymy według uznania i mieszamy z majonezem.
Sałatka nadaje się do jedzenia po około 2 godzinach, kiedy smaki się przejdą, a makaron zmięknie i spęcznieje pod wpływem soków.