Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej z tuńczykiem jest u nas jedną z bardziej lubianych. Jest szybka w wykonaniu. Proste składniki, a tyle radości dla podniebienia. Sycąca. Najlepiej smakuje z kromką świeżego pieczywa.
Frittata z kurczakiem i warzywami to świetna propozycja na sycące śniadanie d...
Odsłon: 1114
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 128
Frittata z kurczakiem i warzywami to świetna propozycja na sycące śniadanie d...
Odsłon: 1114
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 128
Składniki
Kapustę pekińską myjemy ( wierzchnie liście ), osuszamy, kroimy na pół i szatkujemy drobno jedną połówkę kapusty ( zgrubiałe części możemy odrzucić ). Pokrojoną kapustę pekińską przekładamy do miski
Do kapusty dodajemy odsączoną kukurydzę, pokrojone w kostkę ogórki i jajka oraz odsączonego tuńczyka
Doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy
Na koniec dodajemy majonez i jeszcze raz wszystko mieszamy
Podajemy z ulubionym pieczywem