Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej z tuńczykiem jest u nas jedną z bardziej lubianych. Jest szybka w wykonaniu. Proste składniki, a tyle radości dla podniebienia. Sycąca. Najlepiej smakuje z kromką świeżego pieczywa.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118083
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8410
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2138
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1544
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118083
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8410
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3117
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2138
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1544
Składniki
Kapustę pekińską myjemy ( wierzchnie liście ), osuszamy, kroimy na pół i szatkujemy drobno jedną połówkę kapusty ( zgrubiałe części możemy odrzucić ). Pokrojoną kapustę pekińską przekładamy do miski
Do kapusty dodajemy odsączoną kukurydzę, pokrojone w kostkę ogórki i jajka oraz odsączonego tuńczyka
Doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy
Na koniec dodajemy majonez i jeszcze raz wszystko mieszamy
Podajemy z ulubionym pieczywem