Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej z tuńczykiem jest u nas jedną z bardziej lubianych. Jest szybka w wykonaniu. Proste składniki, a tyle radości dla podniebienia. Sycąca. Najlepiej smakuje z kromką świeżego pieczywa.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8453
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 532
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8453
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 532
Składniki
Kapustę pekińską myjemy ( wierzchnie liście ), osuszamy, kroimy na pół i szatkujemy drobno jedną połówkę kapusty ( zgrubiałe części możemy odrzucić ). Pokrojoną kapustę pekińską przekładamy do miski
Do kapusty dodajemy odsączoną kukurydzę, pokrojone w kostkę ogórki i jajka oraz odsączonego tuńczyka
Doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy
Na koniec dodajemy majonez i jeszcze raz wszystko mieszamy
Podajemy z ulubionym pieczywem