Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej, kukurydzy, papryki i polędwicy sopockiej z dodatkiem sosu na bazie oliwy z oliwek, ziół /niestety suszonych:(/ i przypraw. Pyszna przekąska na kolację, do pracy lub wypad za miasto.
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4256
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 6822
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 4256
Ciasto śnieżny puch to pyszne, lekkie ciasto bez pieczenia, które z pewnością...
Odsłon: 6822
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Dodajemy pokrojone w kostkę paprykę czerwoną i polędwicę sopocką oraz odsączoną kukurydzę. Wszystkie składniki sosu miksujemy blenderem i doprawiamy do smaku. Sos dodajemy do pozostałych składników i mieszamy.