Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kapusty pekińskiej, kukurydzy, papryki i polędwicy sopockiej z dodatkiem sosu na bazie oliwy z oliwek, ziół /niestety suszonych:(/ i przypraw. Pyszna przekąska na kolację, do pracy lub wypad za miasto.
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 101
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28745
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 267
Nieco bardziej zwariowana wersja kotletów mielonych. Na pewno chętnie będziem...
Odsłon: 101
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 28745
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 267
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Dodajemy pokrojone w kostkę paprykę czerwoną i polędwicę sopocką oraz odsączoną kukurydzę. Wszystkie składniki sosu miksujemy blenderem i doprawiamy do smaku. Sos dodajemy do pozostałych składników i mieszamy.