Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Dziś kolejna wersja mojej ulubionej sałatki z kapusty pekińskiej. Dziś dodałam dwie kolorowe papryki, co oprócz walorów smakowych nadało jej też żywszej kolorystyki. Tuńczyk, kapusta pekińska i papryka - wszystko świetnie się komponuje. Oprócz tego jeszcze inne dodatki i pyszna sałatka gotowa.
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 5428
Dietetyczna wersja smakołyku.
Odsłon: 85
Pyzy ziemniaczane z farszem z mielonego mięsa wieprzowego. Ugotowane, okraszo...
Odsłon: 5428
Dietetyczna wersja smakołyku.
Odsłon: 85
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy
Tuńczyka odsączamy z zalewy
Paprykę kroimy w drobną kosteczkę, podobnie ogórki
Ser ścieramy na grubych oczkach
Wszystko delikatnie doprawiamy pieprzem i solą i mieszamy
Dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy