Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Dziś kolejna wersja mojej ulubionej sałatki z kapusty pekińskiej. Dziś dodałam dwie kolorowe papryki, co oprócz walorów smakowych nadało jej też żywszej kolorystyki. Tuńczyk, kapusta pekińska i papryka - wszystko świetnie się komponuje. Oprócz tego jeszcze inne dodatki i pyszna sałatka gotowa.
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 134
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 269
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1785
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 292
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 134
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 269
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1785
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 292
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy
Tuńczyka odsączamy z zalewy
Paprykę kroimy w drobną kosteczkę, podobnie ogórki
Ser ścieramy na grubych oczkach
Wszystko delikatnie doprawiamy pieprzem i solą i mieszamy
Dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy