Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Dziś kolejna wersja mojej ulubionej sałatki z kapusty pekińskiej. Dziś dodałam dwie kolorowe papryki, co oprócz walorów smakowych nadało jej też żywszej kolorystyki. Tuńczyk, kapusta pekińska i papryka - wszystko świetnie się komponuje. Oprócz tego jeszcze inne dodatki i pyszna sałatka gotowa.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4280
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416971
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4280
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416971
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy
Tuńczyka odsączamy z zalewy
Paprykę kroimy w drobną kosteczkę, podobnie ogórki
Ser ścieramy na grubych oczkach
Wszystko delikatnie doprawiamy pieprzem i solą i mieszamy
Dodajemy majonez i jeszcze raz mieszamy