Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do placków ziemniaczanych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, posiekać, zalać wrzątkiem i gotować przez 5 minut. Następnie odcedzić, ostudzić, dodać starte jabłka, przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem wymieszanym ze śmietaną. Podawać szczególnie do placków ziemniaczanych.