Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do placków ziemniaczanych.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1297
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1746
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 149
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 541
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1297
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1746
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 149
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 541
Składniki
Wykonanie: Kapustę oczyścić, posiekać, zalać wrzątkiem i gotować przez 5 minut. Następnie odcedzić, ostudzić, dodać starte jabłka, przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem wymieszanym ze śmietaną. Podawać szczególnie do placków ziemniaczanych.