Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszy gryczanej, marynowanych pieczarek i papryki konserwowej szybko zaspokoi głód na w pracy. Pysznie smakuje również jako dodatek do dań mięsnych albo z dodatkiem wędliny.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14431
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1683
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16545
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6647
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14431
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1683
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16545
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6647
Składniki
Kaszę gryczaną gotujemy w osolonym wrzątku zgodnie z przepisem na opakowaniu, odsączamy i odstawiamy do wystudzenia. Pieczarki i paprykę konserwową odsączamy a następnie kroimy w kostkę. Ser żółty również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy posiekaną natkę, natkę, oliwę i doprawiamy sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na 30 min.