Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszy gryczanej, marynowanych pieczarek i papryki konserwowej szybko zaspokoi głód na w pracy. Pysznie smakuje również jako dodatek do dań mięsnych albo z dodatkiem wędliny.
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30494
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2524
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30494
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2524
Składniki
Kaszę gryczaną gotujemy w osolonym wrzątku zgodnie z przepisem na opakowaniu, odsączamy i odstawiamy do wystudzenia. Pieczarki i paprykę konserwową odsączamy a następnie kroimy w kostkę. Ser żółty również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy posiekaną natkę, natkę, oliwę i doprawiamy sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na 30 min.