Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszy gryczanej, marynowanych pieczarek i papryki konserwowej szybko zaspokoi głód na w pracy. Pysznie smakuje również jako dodatek do dań mięsnych albo z dodatkiem wędliny.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1717
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1511
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1482
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1754
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1717
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1511
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1482
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1754
Składniki
Kaszę gryczaną gotujemy w osolonym wrzątku zgodnie z przepisem na opakowaniu, odsączamy i odstawiamy do wystudzenia. Pieczarki i paprykę konserwową odsączamy a następnie kroimy w kostkę. Ser żółty również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy posiekaną natkę, natkę, oliwę i doprawiamy sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na 30 min.