Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszy gryczanej, marynowanych pieczarek i papryki konserwowej szybko zaspokoi głód na w pracy. Pysznie smakuje również jako dodatek do dań mięsnych albo z dodatkiem wędliny.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1642
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 909
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1642
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 909
Składniki
Kaszę gryczaną gotujemy w osolonym wrzątku zgodnie z przepisem na opakowaniu, odsączamy i odstawiamy do wystudzenia. Pieczarki i paprykę konserwową odsączamy a następnie kroimy w kostkę. Ser żółty również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy posiekaną natkę, natkę, oliwę i doprawiamy sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na 30 min.