Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasza gryczana w połączeniu z pomidorem, fetą i aromatycznymi ziołami to nie tylko uczta dla podniebienia, ale także zdrowy posiłek, idealny na drugie śniadanie, czy kolację.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 323
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1115
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4140
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 323
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1115
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4140
Składniki
Kaszę ugotować w osolonej wodzie i ostudzić.
Natkę i bazylię drobno posiekać. Ser feta pokroić w kostkę i obtoczyć w posiekanej zieleninie.
Pomidora pokroić w plasterki lub ćwiartki.
Na talerzach ułożyć kaszę, ser i pomidory. Polać sałatkę oliwą wymieszaną z sokiem cytrynowym, solą i pieprzem.