Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasza gryczana w połączeniu z pomidorem, fetą i aromatycznymi ziołami to nie tylko uczta dla podniebienia, ale także zdrowy posiłek, idealny na drugie śniadanie, czy kolację.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 308
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1435
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 442
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1147
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 308
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1435
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 442
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1147
Składniki
Kaszę ugotować w osolonej wodzie i ostudzić.
Natkę i bazylię drobno posiekać. Ser feta pokroić w kostkę i obtoczyć w posiekanej zieleninie.
Pomidora pokroić w plasterki lub ćwiartki.
Na talerzach ułożyć kaszę, ser i pomidory. Polać sałatkę oliwą wymieszaną z sokiem cytrynowym, solą i pieprzem.