Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, lekka sałatka. U mnie stała się daniem obiadowym.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 197
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 197
Składniki
Kaszę jaglana sparzyć wrzątkiem i ugotować do miękkości jakieś 20 minut. Odcedzić. Wystudzić. Marchewki i jajka ugotować. Oczywiście oddzielnie. Warzywa umyć i drobno pokroić. Pokroić też ugotowane jajka. Wszystkie składniki umieścić w misce. Wymieszać. Dodać sól, pieprz, paprykę ostrą. Na koniec dodać dressing. Jeszcze raz wymieszać całość. Przyozdobić i podawać.