Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, lekka sałatka. U mnie stała się daniem obiadowym.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 260
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 97
Składniki
Kaszę jaglana sparzyć wrzątkiem i ugotować do miękkości jakieś 20 minut. Odcedzić. Wystudzić. Marchewki i jajka ugotować. Oczywiście oddzielnie. Warzywa umyć i drobno pokroić. Pokroić też ugotowane jajka. Wszystkie składniki umieścić w misce. Wymieszać. Dodać sól, pieprz, paprykę ostrą. Na koniec dodać dressing. Jeszcze raz wymieszać całość. Przyozdobić i podawać.