Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna, lekka sałatka. U mnie stała się daniem obiadowym.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 557
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Kaszę jaglana sparzyć wrzątkiem i ugotować do miękkości jakieś 20 minut. Odcedzić. Wystudzić. Marchewki i jajka ugotować. Oczywiście oddzielnie. Warzywa umyć i drobno pokroić. Pokroić też ugotowane jajka. Wszystkie składniki umieścić w misce. Wymieszać. Dodać sól, pieprz, paprykę ostrą. Na koniec dodać dressing. Jeszcze raz wymieszać całość. Przyozdobić i podawać.