Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasza kuskus w sałatce? Tak! Dzięki niej sałatka będzie bardziej treściwa i nasyci nas na dłużej.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5309
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12811
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10370
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5969
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5309
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12811
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Kaszę kuskus przekładamy do miski, zalewamy wrzątkiem około 1cm nad poziomem kaszy. Studzimy.
Ser feta, oliwki i paprykę kroimy w kostkę, kukurydzę odcedzamy z zalewy, szczypiorek siekamy. Przygotowujemy sos: mieszamy ze sobą wszystkie składniki.
Kaszę mieszamy z warzywami i sosem. Przed podaniem chłodzimy w lodówce.