Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i prosta w przygotowaniu sałatka z tuńczykiem w sosie własnym i kaszą jęczmienną w roli głównej:) Smaczna sałatka na kolację lub do pracy:) Pysznie i do syta:)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7618
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2710
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7618
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2710
Składniki
Kaszę jęczmienną pęczak gotujemy w osolonej wodzie zgodnie z przepisem na opakowaniu, odsączamy i odstawiamy do wystudzenia. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupki i kroimy w kostkę. Ogórki konserwowe także kroimy w kostkę. Kaszę, jajka, ogórki konserwowe i odsączonego z zalewy tuńczyka przekładamy do miski, dodajemy musztardę i majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem i mieszamy. Smacznego:)