Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z wykorzystaniem kiełbaski pozostałej po wczorajszym grillowaniu. Jajko, świeże warzywa i musztardowy sos - pysznie i kolorowo.
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 40
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5651
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 93
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 546
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 40
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5651
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 93
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 546
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, po ostudzeniu kroimy na ćwiartki. Składniki na sos mieszamy, aż do uzyskania gładkiej emulsji. Na talerzach układamy sałatę, pokrojone w plasterki rzodkiewki, kiełbasę i cebulę, ćwiartki pomidorów i jajek. Całość polewamy sosem i posypujemy płatkami drożdżowymi.