Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna. Samo zdrowie.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3719
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2054
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5468
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5507
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3719
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2054
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5468
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5507
Składniki
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Kapustę pokroić jeśli jest taka potrzeba i przełożyć do salaterki. Dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz pokrojone w kostkę jabłka. Wcześniej obrane ze skórki i pozbawione gniazd nasiennych. Dodać natkę pietruszki drobno pokrojoną. Dodać uprażone pestki słonecznika, miód lipowy, olej lniany, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany, sól do smaku. Wymieszać i pozostawić w lodówce na ok. 20-30 min. Smacznego.