Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna. Samo zdrowie.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 277
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1337
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25235
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 277
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1337
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25235
Składniki
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Kapustę pokroić jeśli jest taka potrzeba i przełożyć do salaterki. Dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz pokrojone w kostkę jabłka. Wcześniej obrane ze skórki i pozbawione gniazd nasiennych. Dodać natkę pietruszki drobno pokrojoną. Dodać uprażone pestki słonecznika, miód lipowy, olej lniany, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany, sól do smaku. Wymieszać i pozostawić w lodówce na ok. 20-30 min. Smacznego.