Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna. Samo zdrowie.
Polecam smaczny , prosty do przygotowania krem śmietankowy połączony z serkie...
Odsłon: 5490
Wędzony boczek niesamowicie podbija smak pasztetu
Odsłon: 107
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 97
Polecam smaczny , prosty do przygotowania krem śmietankowy połączony z serkie...
Odsłon: 5490
Wędzony boczek niesamowicie podbija smak pasztetu
Odsłon: 107
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 97
Składniki
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Kapustę pokroić jeśli jest taka potrzeba i przełożyć do salaterki. Dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz pokrojone w kostkę jabłka. Wcześniej obrane ze skórki i pozbawione gniazd nasiennych. Dodać natkę pietruszki drobno pokrojoną. Dodać uprażone pestki słonecznika, miód lipowy, olej lniany, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany, sól do smaku. Wymieszać i pozostawić w lodówce na ok. 20-30 min. Smacznego.