Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna. Samo zdrowie.
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 890
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30509
Karkówka z pieca będzie soczysta i bardzo aromatyczna, jeśli przygotujesz ją...
Odsłon: 890
Sernik Izaura to efektowne ciasto, nazwane na cześć tytułowej bohaterki szale...
Odsłon: 30509
Składniki
Pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni. Kapustę pokroić jeśli jest taka potrzeba i przełożyć do salaterki. Dodać pokrojoną w drobną kostkę cebulę oraz pokrojone w kostkę jabłka. Wcześniej obrane ze skórki i pozbawione gniazd nasiennych. Dodać natkę pietruszki drobno pokrojoną. Dodać uprażone pestki słonecznika, miód lipowy, olej lniany, ocet jabłkowy, pieprz młotkowany, sól do smaku. Wymieszać i pozostawić w lodówce na ok. 20-30 min. Smacznego.