Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszone ogórki świetnie komponują się z miodowo musztardowym sosem.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Ogórki trzeba pociąć w plasterki, pora w półplasterki. Pokrojonego pora przelewa się wrzątkiem na sicie- będzie miękki, słodkawy, i zyska piękny kolor. Składniki sosu miesza się razem . Dobrze aby ogórki z sosem przegryzły się około pół godziny.
Smacznego :)