Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszone ogórki świetnie komponują się z miodowo musztardowym sosem.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 690
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 667
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 690
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 667
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 254
Składniki
Ogórki trzeba pociąć w plasterki, pora w półplasterki. Pokrojonego pora przelewa się wrzątkiem na sicie- będzie miękki, słodkawy, i zyska piękny kolor. Składniki sosu miesza się razem . Dobrze aby ogórki z sosem przegryzły się około pół godziny.
Smacznego :)