Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszone ogórki świetnie komponują się z miodowo musztardowym sosem.
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1056
Polecam.
Odsłon: 1008
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 827
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1056
Polecam.
Odsłon: 1008
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 827
Składniki
Ogórki trzeba pociąć w plasterki, pora w półplasterki. Pokrojonego pora przelewa się wrzątkiem na sicie- będzie miękki, słodkawy, i zyska piękny kolor. Składniki sosu miesza się razem . Dobrze aby ogórki z sosem przegryzły się około pół godziny.
Smacznego :)