Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszone ogórki świetnie komponują się z miodowo musztardowym sosem.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 60
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2427
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 520
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 863
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 60
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2427
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 520
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 863
Składniki
Ogórki trzeba pociąć w plasterki, pora w półplasterki. Pokrojonego pora przelewa się wrzątkiem na sicie- będzie miękki, słodkawy, i zyska piękny kolor. Składniki sosu miesza się razem . Dobrze aby ogórki z sosem przegryzły się około pół godziny.
Smacznego :)