Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i pożywne śniadanie.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 57
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 57
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 59
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Składniki
Komosę ryżową płuczemy kilka razy na sicie, zalewamy ok 100 ml wody i gotujemy. Od momentu kiedy woda zacznie wrzeć powinno wystarczyć 10-15 minut (jest gotowa kiedy pojawią się białe "sprężynki"). Zostawiamy do ostudzenia. Pomidory kroimy w grubą kostkę, paprykę w plastry. Oliwki i cebulki marynowane kroimy na mniejsze kawałki. Twaróg kruszymy w palcach. Wszystkie składniki, włącznie z komosą, mieszamy z musztardą i doprawiamy pieprzem do smaku. Dekorujemy szczypiorkiem