Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, orzeźwiająca sałatka o niezwykłym połączeniu smaków. Anyżkowy koper włoski, słodkie pomarańcze, lekko pikantna rukola i musztardowy dressing.......
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 757
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22796
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15202
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45728
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 757
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22796
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15202
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45728
Składniki
Koper włoski i szalotkę pokroić w cienkie plasterki.
Pomarańcze obrać ze skórki, usuwając również białą część. Ostrym nożem wyciąć segmenty owocu, zachowując cały wyciekający sok.
Pokrojony koper, szalotkę, rukolę i cząstki pomarańczy włożyć do miski, wymieszać.
Sok z pomarańczy wymieszać z musztardą i oliwą. Polać sałatkę.