Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, orzeźwiająca sałatka o niezwykłym połączeniu smaków. Anyżkowy koper włoski, słodkie pomarańcze, lekko pikantna rukola i musztardowy dressing.......
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2146
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7087
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1148
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2146
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7087
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1148
Składniki
Koper włoski i szalotkę pokroić w cienkie plasterki.
Pomarańcze obrać ze skórki, usuwając również białą część. Ostrym nożem wyciąć segmenty owocu, zachowując cały wyciekający sok.
Pokrojony koper, szalotkę, rukolę i cząstki pomarańczy włożyć do miski, wymieszać.
Sok z pomarańczy wymieszać z musztardą i oliwą. Polać sałatkę.