Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że to chyba mój pierwszy raz z tym warzywem. Gdy sprawdziłam sobie jego właściwości, byłam w szoku ile można znaleźć w nim witamin i minerałów! Proponuję chrupiącą sałatkę, która ma wyjątkowy smak. Gwarantuje Wam, że gdy jej spróbujecie, będziecie chcieli robić ją częściej. ;)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 314
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 220
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 2448
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2490
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 314
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 220
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 2448
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2490
Składniki
Pestki dyni uprażyć na suchej patelni.
Koper włoski umyć, odciąć natkę, którą można posiekać i dodać później do sałatki. Warzywo przekroić na pół, a następnie w paseczki.
Mango obrać, pokroić w kostkę. Pomarańcz obrać, pokroić w kostkę. Sok, który wycieknie z pomarańczy zlać do miseczki.
Do soku dodać jogurt naturalny oraz pieprz.
Wszystkie składniki wymieszać i połączyć z sosem. Smacznego! :)