Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że to chyba mój pierwszy raz z tym warzywem. Gdy sprawdziłam sobie jego właściwości, byłam w szoku ile można znaleźć w nim witamin i minerałów! Proponuję chrupiącą sałatkę, która ma wyjątkowy smak. Gwarantuje Wam, że gdy jej spróbujecie, będziecie chcieli robić ją częściej. ;)
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2199
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 26352
Przepis dnia
Na Wigilijnym stole króluje oczywiście karp. Warto jednak przygotować również...
Odsłon: 26954
Super propozycja na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Odsłon: 2199
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 26352
Przepis dnia
Na Wigilijnym stole króluje oczywiście karp. Warto jednak przygotować również...
Odsłon: 26954
Składniki
Pestki dyni uprażyć na suchej patelni.
Koper włoski umyć, odciąć natkę, którą można posiekać i dodać później do sałatki. Warzywo przekroić na pół, a następnie w paseczki.
Mango obrać, pokroić w kostkę. Pomarańcz obrać, pokroić w kostkę. Sok, który wycieknie z pomarańczy zlać do miseczki.
Do soku dodać jogurt naturalny oraz pieprz.
Wszystkie składniki wymieszać i połączyć z sosem. Smacznego! :)