Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że to chyba mój pierwszy raz z tym warzywem. Gdy sprawdziłam sobie jego właściwości, byłam w szoku ile można znaleźć w nim witamin i minerałów! Proponuję chrupiącą sałatkę, która ma wyjątkowy smak. Gwarantuje Wam, że gdy jej spróbujecie, będziecie chcieli robić ją częściej. ;)
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29321
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2898
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 158
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18700
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 729
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29321
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2898
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 158
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18700
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 729
Składniki
Pestki dyni uprażyć na suchej patelni.
Koper włoski umyć, odciąć natkę, którą można posiekać i dodać później do sałatki. Warzywo przekroić na pół, a następnie w paseczki.
Mango obrać, pokroić w kostkę. Pomarańcz obrać, pokroić w kostkę. Sok, który wycieknie z pomarańczy zlać do miseczki.
Do soku dodać jogurt naturalny oraz pieprz.
Wszystkie składniki wymieszać i połączyć z sosem. Smacznego! :)