Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc na urlopie, mieliśmy tę okazję by spróbować w Durres, restauracji Gusto di mare tę sałatkę. Jesteśmy nią zachwyceni i zachęcamy do wypróbowania.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7816
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2996
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7816
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2996
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 581
Składniki
Krewetki gotujemy, obieramy, usuwamy czarną „nitkę”. Sałatę kroimy na ćwiartki i kroimy na 3 mm paski. Awokado kroimy na pół, usuwamy pestkę, przy pomocy łyżki wydrążamy miąższ, cienko kroimy na plasterki. Śmietanę, majonez, ketchup i tabasco dokładnie mieszamy. Na talerzach układamy sałatę, awokado, krewetki i polewamy sosem.