Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje się na różne święta i specjalne okazje.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 98
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1003
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 45
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 98
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1003
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 45
Składniki
Ananasa osączyć z soku i pokroić w kostkę.Kukurydzę i seler konserwowy osączyć z zalewy.Por opłukać i pokroić w kostkę.Żółty ser pokroić w dużą kostkę.Jajka ugotować na twardo,ostudzić,obrać i pokroić w kostkę.Jabłko obrać i pokroić w dużą kostkę.Skropić jabłko sokiem z cytryny.
Do miski przełożyć ananasa,kukurydzę,seler,por,żółty ser,jajka i jabłko.Dodać majonez i śmietanę.Doprawić do smaku szczyptą cukru.Całość wymieszać i schłodzić w lodówce.