Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
raczej przy tej sałatce kalorii nie liczymy...
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 68
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 101
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 586
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5678
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 68
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 101
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 586
Składniki
Jajka ugotować na twardo i ostudzić. pokroić w kostkę. ser zetrzeć na tarce na grubych oczkach.pokrojonego pora przelewany wrzątkiem, odczekujemy 5 sekund po czym przelewamy zimną wodą, żeby zatrzymać proces parzenia. w misce wymieszać jajka, ser, kukurydzę i groszek. Dodać drobno pokrojony por. doprawić solą, pieprzem i lubczykiem. całość dokładnie wymieszać łyżką z majonezem i musztardą.ozdabiamy rzodkiewką.