Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu i smaczna.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19301
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13063
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232167
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19301
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13063
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1709
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232167
Składniki
Mięso pokroić, doprawić solą i pieprzem. Odstawić na godzinę, następnie usmażyć na 2 łyżkach oleju. Fasolę przelać zimną wodą na sicie. Jabłko obrać, pokroić w plastry a następnie w "zapałki". Włożyć na chwilę do wody zakwaszonej sokiem z cytryny. Plastry żółtego sera także pokroić w "zapałki". Na talerzu ułożyć liście sałaty lodowej. Na środku talerza położyć kawałki kurczaka. Wokół mięsa układać żółty ser na przemian z jabłkami i odsączoną, czerwoną fasolą. Składniki sosu dokładnie wymieszać i polać sałatkę przed podaniem.