Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu i smaczna.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11930
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6795
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4390
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11930
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6795
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5600
Składniki
Mięso pokroić, doprawić solą i pieprzem. Odstawić na godzinę, następnie usmażyć na 2 łyżkach oleju. Fasolę przelać zimną wodą na sicie. Jabłko obrać, pokroić w plastry a następnie w "zapałki". Włożyć na chwilę do wody zakwaszonej sokiem z cytryny. Plastry żółtego sera także pokroić w "zapałki". Na talerzu ułożyć liście sałaty lodowej. Na środku talerza położyć kawałki kurczaka. Wokół mięsa układać żółty ser na przemian z jabłkami i odsączoną, czerwoną fasolą. Składniki sosu dokładnie wymieszać i polać sałatkę przed podaniem.