Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1287
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 784
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1413
Składniki
Ryż gotujemy na sypko z dodatkiem soli. Następnie studzimy
Pierś gotujemy w wodzie ze szczyptą Vegety i 1 łyżeczką przyprawy Gyros (około 25 minut). Następnie odcedzamy i odstawiamy do ostygnięcia.
Jajko, paprykę i ogórki kroimy w kostkę. Dodajemy odsączoną kukurydzę, groszek i fasolę.
Kurczaka kroimy w średnią kostkę i razem z ryżem dodajemy do warzyw.
Doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy kilka łyżek majonezu. Dokładnie mieszamy i dekorujemy zieleniną. Smacznego!!!