Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekka i szybka sałatka
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8392
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8392
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 503
Składniki
Kuskus zalać gorącą wodą i posolić. Kurczaka kroimy w drobna kostkę doprawiamy i smażymy aż uzyska złoty kolor. Do przestudzonej kaszy dodać pokrojone w kosteczkę 3 rodzaje papryk oraz przestudzonego kurczaka. Następnie dodajemy 3 łyżki majonezu i doprawiamy całą sałatkę do smaku.