Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś wam proponuję pyszną i szybką sałatkę z kurczakiem i pekińską. Delikatna, słodko-pikantna, z delikatną nutą owocową, nadaję się na każdą okazję o każdej porze dnia.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1818
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1540
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2018
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1818
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1581
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1540
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2018
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w drobną kostkę i smażymy na oliwie z dodatkiem przyprawy tandori masala, pieprzu i soli. Usmażone mięso odstawiamy do ostygnięcia. Ananasa obieramy, wydrążamy środek i kroimy w kostkę. Kukurydzę odcedzamy. Kapustę pekińską kroimy w drobne paseczki. Do miski wrzucamy podsmażonego kurczaka, ananasa, kukurydzę.
Dodajemy majonez i wyciśnięty przez praskę czosnek.
Dodajemy kapustę pekińską i wszystko dokładnie ze sobą mieszamy. Doprawiamy sola i pieprzem. Smacznego !!!