Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, pożywna, smaczna i sama się robi. Spokojnie może zastąpić obiad. Przepis dla tych którzy nie chcą spędzać długich godzin w kuchni.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326814
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17048
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326814
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17048
Składniki
Piersi kroimy na cztery części, obtaczamy w marynacie i odstawiamy do lodówki na 30 minut. Potem gotujemy na parze ok. 23-25 minut. Cebule kroimy w piórka. Wodę mieszamy z cukrem, solą i octem. Do takiej zalewy wkładamy cebule i odstawiamy do lodówki na 15 minut. Mięso kroimy w kostkę, dodajemy odcedzony groszek, cebulę, mieszamy. Dodajemy jogurt, chrzan, sól, pieprz, mieszamy.