Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i szybki sposób na lekką kolację, :-) Sałatka z dodatkiem mięsa i grzanki zawsze są dobrym pomysłem. Do swojej sałatki dodałam suszoną żurawinę, co świetnie przełamuje smak i nadaje sałatce oryginalności.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 11
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 23
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 137
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 269
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 11
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 23
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 137
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10970
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 269
Składniki
Filety kroimy w kostkę. Posypujemy solą, pieprzem i papryką, podsmażamy na rozgrzanym oleju.
Łączymy ze sobą mix sałat, rukolę, starty na małych oczkach ser cheddar i żurawinę. Sosy przygotowujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu, wlewamy do sałatki, mieszamy. Odstawiamy na minimum 15 minut.
Bagietkę kroimy wszerz na kawałki. Czosnek przeciskamy przez praskę, wraz z solą dodajemy go do masła. Masłem smarujemy każdą kromkę. Zapiekamy przez około 7-10 minut w temperaturze 180 stopni.