Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
libańska odmiana sałatki warzywnej z z naszą ulubioną kaszą kuskus, idealna propozycja na imprezy.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15114
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3417
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8906
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1720
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15114
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3417
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8906
Składniki
1. Kuskus wsypujemy do miski.
2. Zalewamy wodą, solimy, ostawiamy na kilka minut.
3. Ogórka obieramy i kroimy w kostkę.
4. Papryki kroimy w drobne paseczki.
5. Oliwki kroimy na połówki.
6. Dodajemy kukurydzę.
7. Wlewamy oliwę.
8. Wsypujemy estragon oraz doprawiamy pieprzem.
9. Wszystko dokładnie mieszamy.
10. Sałatka gotowa. 11. Smacznego.