Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka dobra na śniadanie lub kolację, składniki można wedle uznania zmienić na inne lub zastosować inne proporcje.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 748
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 264
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 748
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 264
Składniki
Kuskus przygotowujemy według przepisu na opakowaniu, a następnie studzimy. Do wystudzonego kuskusu dodajemy pokrojone w dużą kostkę paluszki surimi, drobno pokrojone ananasy, odsączoną z zalewy kukurydzę i posiekaną natkę pietruszki, mieszamy. Całość łączymy z majonezem. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.