Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka treściwa i wyrazista w smaku za sprawą łososia. Jej słodycz przełamałam ogórkami konserwowymi i sokiem z cytryny, a lekko pikantnego smaku dodała rzeżucha i szczypta pieprzu.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 462
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2782
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1666
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14501
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 462
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2782
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1666
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14501
Składniki
Łososia odsączyć z zalewy, rozdrobnić na małe kawałki. Wszystkie składniki pokroić w drobną kostkę, dodać rzeżuchę lub kiełki, majonez, posolić i popieprzyć do smaku, dokładnie wymieszać i odstawić na godzinę do lodówki. Sałatkę wyłożyć na talerz, udekorować rzeżuchą/kiełkami, cienkimi paskami papryki, kawałkami łososia i cząstką jajka.