Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna letnia sałatka.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Składniki
Łososia skropić sokiem z cytryny. Posypać pokrojonym koperkiem. Usmażyć na oleju. Wystudzić. Pokroić na kawałki usuwając skórę. Salaterkę wyłożyć umytą i osuszoną sałatą. Następnie układać pokrojone pomidorki, paprykę, fetę i łososia. Całość polać sosem winegret.