Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka ze świeżym szpinakiem i serem pleśniowym, doprawiona lubczykiem. Dobra na lunch lub lekką kolację. Proporcje dla jednej osoby.
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 878
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 128
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3743
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 165
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 878
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 128
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3743
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 165
Składniki
Szpinak umyć, osuszyć i ułożyć na dnie naczynia, w której będzie serwowana sałatka.
Pomidor pokroić na kilka części, ułożyć na szpinaku.
Paprykę i ser pokroić w kostkę, dodać do sałatki.
Na wierzchu ułożyć oliwki, całość posypać lubczykiem.
Olej i ocet wymieszać, dodać ewentualnie szczyptę soli. Tak przygotowanym dressingiem polać sałatkę.