Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka ze świeżym szpinakiem i serem pleśniowym, doprawiona lubczykiem. Dobra na lunch lub lekką kolację. Proporcje dla jednej osoby.
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14283
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19424
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1766
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14283
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19424
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13119
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1766
Składniki
Szpinak umyć, osuszyć i ułożyć na dnie naczynia, w której będzie serwowana sałatka.
Pomidor pokroić na kilka części, ułożyć na szpinaku.
Paprykę i ser pokroić w kostkę, dodać do sałatki.
Na wierzchu ułożyć oliwki, całość posypać lubczykiem.
Olej i ocet wymieszać, dodać ewentualnie szczyptę soli. Tak przygotowanym dressingiem polać sałatkę.