Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka ze świeżym szpinakiem i serem pleśniowym, doprawiona lubczykiem. Dobra na lunch lub lekką kolację. Proporcje dla jednej osoby.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2549
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2549
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Szpinak umyć, osuszyć i ułożyć na dnie naczynia, w której będzie serwowana sałatka.
Pomidor pokroić na kilka części, ułożyć na szpinaku.
Paprykę i ser pokroić w kostkę, dodać do sałatki.
Na wierzchu ułożyć oliwki, całość posypać lubczykiem.
Olej i ocet wymieszać, dodać ewentualnie szczyptę soli. Tak przygotowanym dressingiem polać sałatkę.