Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i lekka sałatka na te wiosenne dni.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8449
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Składniki
Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie.Paluszki krabowe pokroić w kostkę.Seler konserwowy odsączyć z zalewy.Ogórka obrać i pokroić w kostkę.Wszystko razem wymieszać,dodać majonez,doprawić solą i pieprzem oraz jeszcze raz dokładnie wymieszać.Smacznego!